Levanger videregående skole

   
8 noveller
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
 • 8 noveller
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
 • Norskfilm 1210
Emne
Serie
År
 • 2003
Noter
 • NB: DVD nr 2 med programmene 5-8 mangler. NRK Drama og Norsk Filmfond presenterer en serie på 8 nye spennende novellefilmer laget av 8 forskjellige regissører, manusforfattere og produsenter. Opptaksår: 2003 1. Kjell Universell (30 min). Kjell er 40 år og sykelig opptatt om hva andre mener om ham. Han er sjef for et lite telefonsalgfirma og mistenker de ansatte for å baksnakke ham. For å komme til bunns i saken skaper Kjell seg et alter ego, den hemmelige agenten Reidar. Men når Reidar begynner å leve sitt eget liv, blir Kjells problemer bare verre. Med Even Rasmussen, Stine Varvin, Endre Hellestveit, Bjørnar Teigen m.fl. Regi: Erik Richter Strand. Manus: Thomas Seeberg Torjussen. Produsert av NRK Drama og Tordenfilm as. 2. Sitt stille (30 min). Selv om aksjekursene peker bratt nedover, selger finansrådgiver Tom Brekke (Mads Ousdal) optimistisk aksjefond til nye kunder. Nå er aksjene på billigsalg og markedet i ferd med å snu. Men i møte med en kunde som har vært med på nedturen får Tom problemer. Kunden er lei av fagre løfter og krever tilbake de tapte pengene. Tom forsøker å kontrollere situasjonen, men kunden tar ikke et nei for et nei. Med Mads Ousdal, Erik Hivju, Ane Dahl Torp m.fl. Regi: Arild Andresen. Manus: Arild Andresen og Lars Gudmestad. Produsent: Happy Endings as. 3. Villaks (30 min). De aldrende brødrene Olav og Max bor i et fraflyttet område på vestlandskysten. Den aldrende ungkaren Olav trekker garn i grålysningen. Et skip passerer med en kvinne stående på dekk. Da Olav er på vei hjemover finner han en eldre kvinne i sjøen, som han mot hennes vilje klarer å redde. Denne kvinnen vekker opp igjen begjæret hos Olav og Max. Men i bakgrunnen spøker ungdomskjæresten Hansine. Med Sverre Anker Ousdal, Per Jansen, Lillian Lydersen m.fl. Manus og regi: Carl E. Johannessen. Produsent Austevoll Film. 4. Baby, yeah, yeah (30 min). Anne og Erik er et par i 30-årene. Den første forelskelsen har lagt seg, og Anne lurer på om ikke tiden er moden for barn. Erik trives med sitt uforpliktende liv som låtskriver og rockejournalist og er absolutt ikke klar for et familieopplegg. Anne blir gravid og forholdet begynner å rakne. Med Pernille Sørensen, Aslag Guttormsgaard m.fl. Regi: Magnus Martens. Manus: Morten Hovland. Produsent: Fabelaktiv as.
Tilgjengelige
 • 1/1
Venteliste
 • 0 (0)
*000   cgm 
*0017586
*007vd 
*008140319        a     00nob
*015 $a10064480$bBibliofilID
*019 $bee
*020 $cNkr
*035 $a0030001
*0823 $zh$25
*090 $d1210$aNorskfilm
*2450 $a8 noveller$hDVD
*260 $aVolda$bAV-senteret$c2003
*300 $a2 DVD (8 program à 30 min)$blyd, kol.
*440 $aUndervisningsvideo$pDokumentar-abonnement
*500 $aNB: DVD nr 2 med programmene 5-8 mangler.
*503 $aOpptaksår: 2003
*505 $a1. Kjell Universell (30 min). Kjell er 40 år og sykelig opptatt om hva andre mener om ham. Han er sjef for et lite telefonsalgfirma og mistenker de ansatte for å baksnakke ham. For å komme til bunns i saken skaper Kjell seg et alter ego, den hemmelige agenten Reidar. Men når Reidar begynner å leve sitt eget liv, blir Kjells problemer bare verre. Med Even Rasmussen, Stine Varvin, Endre Hellestveit, Bjørnar Teigen m.fl. Regi: Erik Richter Strand. Manus: Thomas Seeberg Torjussen. Produsert av NRK Drama og Tordenfilm as.
*505 $a2. Sitt stille (30 min). Selv om aksjekursene peker bratt nedover, selger finansrådgiver Tom Brekke (Mads Ousdal) optimistisk aksjefond til nye kunder. Nå er aksjene på billigsalg og markedet i ferd med å snu. Men i møte med en kunde som har vært med på nedturen får Tom problemer. Kunden er lei av fagre løfter og krever tilbake de tapte pengene. Tom forsøker å kontrollere situasjonen, men kunden tar ikke et nei for et nei. Med Mads Ousdal, Erik Hivju, Ane Dahl Torp m.fl. Regi: Arild Andresen. Manus: Arild Andresen og Lars Gudmestad. Produsent: Happy Endings as.
*505 $a3. Villaks (30 min). De aldrende brødrene Olav og Max bor i et fraflyttet område på vestlandskysten. Den aldrende ungkaren Olav trekker garn i grålysningen. Et skip passerer med en kvinne stående på dekk. Da Olav er på vei hjemover finner han en eldre kvinne i sjøen, som han mot hennes vilje klarer å redde. Denne kvinnen vekker opp igjen begjæret hos Olav og Max. Men i bakgrunnen spøker ungdomskjæresten Hansine. Med Sverre Anker Ousdal, Per Jansen, Lillian Lydersen m.fl. Manus og regi: Carl E. Johannessen. Produsent Austevoll Film.
*505 $a4. Baby, yeah, yeah (30 min). Anne og Erik er et par i 30-årene. Den første forelskelsen har lagt seg, og Anne lurer på om ikke tiden er moden for barn. Erik trives med sitt uforpliktende liv som låtskriver og rockejournalist og er absolutt ikke klar for et familieopplegg. Anne blir gravid og forholdet begynner å rakne. Med Pernille Sørensen, Aslag Guttormsgaard m.fl. Regi: Magnus Martens. Manus: Morten Hovland. Produsent: Fabelaktiv as.
*520 $aNRK Drama og Norsk Filmfond presenterer en serie på 8 nye spennende novellefilmer laget av 8 forskjellige regissører, manusforfattere og produsenter.
*650 $aNovellefilm
*650 0$aNorsk litteratur
*655 $aDokumentarfilm
*74002$aBaby, yeah, yeah
*74002$aKjell Universell
*74002$aSitt stille
*74002$aVillaks
*850 $sn
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig SkolebiblioteketNorskfilm 1210