Levanger videregående skole

Kjøtt og Kjøttprodukter: Industriell næringsmiddelproduksjon VK1
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kjøtt og Kjøttprodukter: Industriell næringsmiddelproduksjon VK1
Språk
  • Språk: Flerspråklig
Hylleplassering
  • q641.3 HEM
Emne
År
  • 2008
ISBN
  • 978-82-584-0585-3
Tilgjengelige
  • 6/6
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam 
*0016108
*008110811                a          00mul
*015  $a39318$bDugnadsbasen i BIBLIOFIL
*015  $a8889417$bBibliofilID
*020  $a978-82-584-0585-3$bh.
*035  $a0028328
*0823 $25
*0823 $a641.3$zh$25
*090  $bq$c641.3$dHEM
*100 0$aHemmer, Ellen$d1931-
*24510$aKjøtt og Kjøttprodukter$bIndustriell næringsmiddelproduksjon VK1$cEllen Hemmer
*250  $aFellesspråklig utgave
*260  $aOslo$bYrkeslitteratur$c2008
*300  $a133 s.$bill.
*650 1$aKjøtt og kjøttprodukter$xNæringsmiddelproduksjon$1641.3
*650 2$aNæringsmiddelindustri
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Skolebiblioteketq641.3 HEM
Ex2Tilgjengelig Skolebiblioteketq641.3 HEM
Ex3Tilgjengelig Skolebiblioteketq641.3 HEM
Ex4Tilgjengelig Skolebiblioteketq641.3 HEM
Ex5Tilgjengelig Skolebiblioteketq641.3 HEM
Ex6Tilgjengelig Skolebiblioteketq641.3 HEM