Forfatter
Tittel Asiatiske smaker : fantastisk godt og enkelt å lage
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Lag den beste asiatiske maten selv! I denne kokeboken får du tipsene og triksene til hvordan du tryller frem asiatisk mat hjemme på ditt eget kjøkken. Boken inneholder nærmere 60 oppskrifter på fiske-, kylling-, kjøtt-, nøtte- og vegetarretter, samt sauser og krydder. Walldén viser deg hvordan du med enkelhet lager retter som eggfried rice, teriyakiburgere, crispy chicken og kimchi, og andre retter tilpasset det skandinaviske kjøkkenet. Her får du Walldéns smarteste matlaging stips, og hun presenterer åtte av sine beste smakssettere. Til hver oppskrift ser du tydelig hvilken av dem som tilsettes.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001376 am 2200253 4500
*00114898
*008 a 00nob 2
*015 $a0440549 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-48436-1 $bib. $cNkr 299.00
*041 $hswe
*08231$a641.595 $zh $25
*090 $c641.595 $dW
*096 $a641.595 W
*100 0$aWalldén, Jennie$d1976$jsv.
*24010$aAsiatiska smaker
*24510$aAsiatiske smaker $bfantastisk godt og enkelt å lage $cHennie Walldén ; oversatt av: Ann Høydalsnes
*260 $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2015
*300 $a152 s. $bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aLag den beste asiatiske maten selv! I denne kokeboken får du tipsene og triksene til hvordan du tryller frem asiatisk mat hjemme på ditt eget kjøkken. Boken inneholder nærmere 60 oppskrifter på fiske-, kylling-, kjøtt-, nøtte- og vegetarretter, samt sauser og krydder. Walldén viser deg hvordan du med enkelhet lager retter som eggfried rice, teriyakiburgere, crispy chicken og kimchi, og andre retter tilpasset det skandinaviske kjøkkenet. Her får du Walldéns smarteste matlaging stips, og hun presenterer åtte av sine beste smakssettere. Til hver oppskrift ser du tydelig hvilken av dem som tilsettes.
*574 $aOriginaltittel: Asiatiska smaker
*650 1$aMatlaging $zAsia$1641.595$2BS $2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aHøydalsnes, Ann$d1956-$eovers. $jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening