Levanger videregående skole

Soppsankeboka
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Soppsankeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2024
Noter
  • Fra soppsanking til kokekunst - De 100 beste soppene og hva de kan brukes til. Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier. Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo. Jim-Andre Stene er daglig leder og gründer i Trøndelag Sankeri, leverandør av spiselige ville vekster og sopp til restauranter over hele landet. Ravneberg og Stene viser frem hundre ulike sopper og kommer med tips ikke bare til hvor og hvordan du finner soppene, men også hvordan du best kan tilberede dem. I Soppsankeboka lærer du deg å identifisere og klassifisere soppene. Du lærer også hvor de vokser og når du bør plukke. Kunnskap om de ulike soppartene er viktig når du skal ut og høste. Du får vite om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og utseende. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
ISBN
  • 978-82-02-82497-6
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001803nam  22002535  4500
*00123190
*008240124s2024    no     ar         00nob 9
*015  $a150477854$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-02-82497-6$binnbundet
*025  $a9788202824976
*040  $aBokbasen AS
*0410 $anob$hnob
*0823 $a589.2$zh$24/nor
*10010$aRavneberg, Jørgen$d1992-$jNO$0(NO-TrBIB)1550669604716$8m
*24510$aSoppsankeboka
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2024
*300  $c24 cm
*520  $aFra soppsanking til kokekunst - De 100 beste soppene og hva de kan brukes til. Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier. Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo. Jim-Andre Stene er daglig leder og gründer i Trøndelag Sankeri, leverandør av spiselige ville vekster og sopp til restauranter over hele landet. Ravneberg og Stene viser frem hundre ulike sopper og kommer med tips ikke bare til hvor og hvordan du finner soppene, men også hvordan du best kan tilberede dem. I Soppsankeboka lærer du deg å identifisere og klassifisere soppene. Du lærer også hvor de vokser og når du bør plukke. Kunnskap om de ulike soppartene er viktig når du skal ut og høste. Du får vite om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og utseende. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
*650 0$aSopp$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aSopp$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aHåndbøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aHandbøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aStene, Jim-André$eforf.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Under innkjøp Skolebiblioteket